Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc]Słuchawki

Arcil

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, nie wiedziałem zbytnio gdzie napisać tą wiadomość, dlatego postanowiłem napisać tutaj. Mam pewien problem: wszystkie słuchawki mi się psują :(

Zaczęło się od tego, że kupiłem sobie w jakimś sklepie (chyba Tesco) słuchawki z mikrofonem za niską cenę, bo poniżej dwudziestu złotych. Słuchawki zarówno jak i mikrofon działały dobrze, ale po jakimś czasie zaczęły szanować. Na początku był w nich przytłumiony dźwięk. Po jakimś czasie przestawały działać i musiałem kręcić trochę kablem przy wejściu do laptopa, ale i tak po jakimś czasie przestały zupełnie działać. Po jakimś czasie czasie używania laptopa bez słuchawek postanowiłem kupić kolejne. Były podobne do tych poprzednich oraz za podobną cenę. Po jakimś czasie zaczęło się dziać z nimi to samo. Tu nasuwa się moje pytanie: od czego one się psują? Czy to może bycia nie szanowania ich? Czy może to być wina tego, że laptop grzeje, a ja nie mam podkładki chłodzącej? A może to po prostu wina tego, że te tanie słuchawki sa słabe i może by warto kupić coś droższego i pożądniejszego? Proszę o pomoc :(

37496916.png

Opublikowano

Ja myślę, że przyczyną jest to, że są tanie. 20 złotych za słuchawki to jednak mało. Kup creative fatal1ty za 100zł. Jak się już zepsują (chodź wątpię) będziesz mógł oddać na gwarancje.

pewdiepie fan :3

Opublikowano

"Chińskie słuchawki" 1-60zł

"Ujdzie w tłoku" 60-100zł

"Dobre słuchawki" 100-200zł

"Bardzo dobre słuchawki" 200-300zł

"Zajebiste słuchawki" >300zł

Oczywiście mówię o dousznych, za takie "pełne" dodajcie sobie do każdej ceny po 300zł :D

Odpowiedź na twoje pytanie: Chińskie słuchawki nie dość że gówno w nich słychać to jeszcze rozwalają się po upadku z 1m ....

Opublikowano

Widzisz ja sobie kupiłem słuchawki z micro za 10zł i działają chyba już 5 miesięcy.

Może najeżdżasz fotelem na kabel i dlatego Ci się psują ?

: . . . . . . . . .,'´`. ,'``;
. . . . . . . . . .,`. . .`—–'..
. . . . . . . . . .,. . . . . .~ .`- .
. . . . . . . . . ,'. . . . . . . .o. .o__
. . . . . . . . _l. . . . . . . . . . . . /
. . . . . . . _. '`~-.. . . . . . . . . .,'
. . . . . . .,. .,.-~-.' -., . . . ..'–~`
. . . . . . /. ./. . . . .}. .` -..,/
. . . . . /. ,'___. . : /. . . . . .
. . . . /'`-.l. . . `'-. .'........ . .
. . . ;. . . . . . . . . . . . .)-.....l
. . .l. . . . .' — ........-'. . . ,'
. . .',. . ,...... . . . . . . . . . .,'
. . . .' ,/. . . . `,. . . . . . . ,'_____
. . . . . . . . . . .. . . .,.- '_______|_')
. . . . . ',. . . . . ',-~'`. (.))
. . . . . .l. . . . . ;. . . /__
. . . . . /. . . . . /__. . . . .)
. . . . . '-.. . . . . . .)
. . . . . . .' - .. .....-`

Opublikowano

Ja myślę, że przyczyną jest to, że są tanie. 20 złotych za słuchawki to jednak mało. Kup creative fatal1ty za 100zł. Jak się już zepsują (chodź wątpię) będziesz mógł oddać na gwarancje.

Fatalne słuchawki -_- Ja za nie nie dałbym 40zł, bo mają dźwięk jak Philipsy za 40zł. Marketing.

Nie ma co porównywać z HD201, bo Senki to inna liga niż Fatalne headphone.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...